Deining in Zoetermeer
Zingen is gezond. Zing met ons mee !


 

Thuishaven

 Welkom !

 

 

Het shantykoor ‘Geen C te Hoog’  heeft als thuishaven Zoetermeer in de provincie Zuid-Holland (NL). 

De gemeente Zoetermeer maakt deel uit van het kaderwetgebied Haaglanden en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag, en telt zo'n 125.000 inwoners op een grond-

gebied van 37,06 km². In 1962 werd Zoetermeer aangewezen als groeikern van Den Haag. In korte tijd is het dorp Zoetermeer in inwoneraantal uitgegroeid tot de derde gemeente van de provincie Zuid-Holland.  

In de volksmond wordt Zoetermeer ook wel met een lichte zelfspot 'Sweet Lake City' genoemd, een vrije vertaling van de gemeentenaam. 

 

Repetitieruimte bij CKC & partners

Het shantykoor Geen C te Hoog repeteert eens in de twee (even) weken op de woensdagavond van 20.00 - 22.15 uur in het Atrium (centrale open ruimte op de tweede étage) van het CKC-gebouw, Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer.

Foto: Centrum voor Kunst en Cultuur (CKC) te Zoetermeer.


De vereniging Shantykoor Geen C te Hoog is statutair gevestigd te Zoetermeer en ingeschreven in het handelsregister onder KvK-nummer 76403181.

Een BBC-documentaire (BBC 4 met Gareth Malone) over Shanties & Seasongs : 

Mocht u als bezoeker van deze website de behoefte voelen om (op een positieve manier, s.v.p.) commentaar of suggesties te leveren, schroom dan niet om hierna het "Gastenboek" daarvoor te gebruiken.

Bezoekersteller (vanaf 30-10-2019)

05570